Bordtennis

Aktuellt från

Bordtennissektionen

spm-motion.se2018


Matchen mot Pantrarna

Den 9 jan kl. 1400 möttes 20 pensionärer från SPM och 20 från De Grå  Pantrarna från Gävle. 50 matcher spelades och vid den sista matchen kl. 1600 stod SPM som vinnare med 35-15. En liten revansch från nederlaget för 3 år sedan. Resultatet är inte det viktiga. Många tillfällen till pratstunder om resultatet och möten tidigare blandade med en kaffekopp och goda bullar och kakor.

På kvällen besökte alla också Sporthallen för att se mötet mellan Spårvägen/Ängby och SUIF. Även här revanscherade sig SUIF och tog revansch för den snöpliga förlusten i Stockholm.


Här kan du hämta resultatlistan från matchen mellan SPM och Grå Pantrarna. Klicka  här

2018 års singlemästare

Årets mästare heter Bosse Sjöholm. I finalen mötte han Bosse Persson. Björn och Bosse fajtades om titeln.Björn Sjöholm drog längsta strået. Deltagarantalet var 20 st, vilket var mycket bra i det för året sena mästerskapet.

Klicka här för resultatlistan.


Junior SM 17-19 maj

SPM-Bordtennis medverkade starkt med 17 personer under Junior-SM-et, mycket starkt. 6 domare, funktionärer i hallen, utspisningen, chaufförer, sekretariat m.m.

Två domare i aktion, Göran Dereskogh och Lasse Hedlund. Strongt av SUIF att utbilda över 40 domare till SM:et. Möjligheten finns att få arrangera Senior-SM:et 2020. Det vore någonting.


Koncentrerade Grå Pantrar kollar SUIF: seger mot Spårvägen-Ängby.

En glad klubbmästare med pokal och blommor. Många har redan lagt sig i träning för att erövra bucklan 2019.

Säsongavslutning

Boulesektionen inom SPM, bjöd pingisgänget på en bouleturnering ute på Stenö. Vackert väder, god mat serverad av Kjell, Tommy m.fl. Turneringen blev intressant och spännande. I samband med lunchen hölls ett litet möte där man tog beslut om nästa säsongs upplägg. Dessutom en liten enkät om intresse för en resa till England under våren, med BT-utbyte.

Ett tack till Boule-sektionen och matfixarna.

Klicka här för programmet för nästa säsong 2018-2019.

Lennart

Några bilder från säsongavslutningen på Stenö. Se så stil han har.........vår käre Ralph.

Dubbelturneringen

Den 6 dec spelade vi dubbelturneringen. 10 dubbelpar kom till start. Turneringen spelades i bäst av 3 set och slutlig segrare blev Dolve och Stig-Lennart.

Resultatet bildar stomme i laget mot Pantrarna den 24 jan.


Segrande par, Dolve och Stig-Lennart i servetagen, medans Kjell och Tomas försöker förstå vad bollen tagit vägen. Motståndarna Per och Jörgen som blev till slut finalmotståndare. Bilder: Bosse Persson

SPM-motion Söderhamn