Bordtennis

Aktuellt från

Bordtennissektionen

spm-motion.se

 

2018

 

Matchen mot Pantrarna

Den 9 jan kl. 1400 möttes 20 pensionärer från SPM och 20 från De Grå Pantrarna från Gävle. 50 matcher spelades och vid den sista matchen kl. 1600 stod SPM som vinnare med 35-15. En liten revansch från nederlaget för 3 år sedan. Resultatet är inte det viktiga. Många tillfällen till pratstunder om resultatet och möten tidigare blandade med en kaffekopp och goda bullar och kakor.

På kvällen besökte alla också Sporthallen för att se mötet mellan Spårvägen/Ängby och SUIF. Även här revanscherade sig SUIF och tog revansch för den snöpliga förlusten i Stockholm.

 

Här kan du hämta resultatlistan från matchen mellan SPM och Grå Pantrarna. Klicka här

2018 års singlemästare

Årets mästare heter Bosse Sjöholm. I finalen mötte han Bosse Persson. Björn och Bosse fajtades om titeln.Björn Sjöholm drog längsta strået. Deltagarantalet var 20 st, vilket var mycket bra i det för året sena mästerskapet.

Klicka här för resultatlistan.

 

Junior SM 17-19 maj

SPM-Bordtennis medverkade starkt med 17 personer under Junior-SM-et, mycket starkt. 6 domare, funktionärer i hallen, utspisningen, chaufförer, sekretariat m.m.

Två domare i aktion, Göran Dereskogh och Lasse Hedlund. Strongt av SUIF att utbilda över 40 domare till SM:et. Möjligheten finns att få arrangera Senior-SM:et 2020. Det vore någonting.

Koncentrerade Grå Pantrar kollar SUIF: seger mot Spårvägen-Ängby.

En glad klubbmästare med pokal och blommor. Många har redan lagt sig i träning för att erövra bucklan 2019.

Säsongavslutning

Boulesektionen inom SPM, bjöd pingisgänget på en bouleturnering ute på Stenö. Vackert väder, god mat serverad av Kjell, Tommy m.fl. Turneringen blev intressant och spännande. I samband med lunchen hölls ett litet möte där man tog beslut om nästa säsongs upplägg. Dessutom en liten enkät om intresse för en resa till England under våren, med BT-utbyte.

Ett tack till Boule-sektionen och matfixarna.

Klicka här för programmet för nästa säsong 2018-2019.

Lennart

 

Några bilder från säsongavslutningen på Stenö. Se så stil han har.........vår käre Ralph.

Englandsresan

Bordtennissektion planerar en resa till England 2-5 maj 2019. Vi skall möta South Wonston TTC i en match, samt ha några trevliga dagar i Winchester en stad på c:a 40 000 invånare några mil från Southhampton.

Kostnaden framgår av bifogade fil.

Deltagarna blev till slut 11 st. Resan är bokad och klar.. Men för några dagar sedan fick vi ett återbud. Det finns chans att hoppa på resan ännu, innan vi avbeställer.

 

Klicka här för mer information

Nu är vi igång med höstperioden

Vi tränar som vanligt tisdag och torsdag mellan 1130-1300. Nya som gamla hjärtligt välkomna!.

Torsdag 25 oktober drar vi igång Säsongens turneringar av olika slag. Först ut är Kungen! Varje set till 5, (Kilzon) endast 1 bolls marginal. 7 min pr match.

Vecka 44 Startar vi kl 1215. Det är skolhöstlov. Läger pågår i hallen!

SPM-motion Söderhamn