Bordtennis

Aktuellt från

Bordtennissektionen

spm-motion.se

 

2018

 

Matchen mot Pantrarna

Den 9 jan kl. 1400 möttes 20 pensionärer från SPM och 20 från De Grå Pantrarna från Gävle. 50 matcher spelades och vid den sista matchen kl. 1600 stod SPM som vinnare med 35-15. En liten revansch från nederlaget för 3 år sedan. Resultatet är inte det viktiga. Många tillfällen till pratstunder om resultatet och möten tidigare blandade med en kaffekopp och goda bullar och kakor.

På kvällen besökte alla också Sporthallen för att se mötet mellan Spårvägen/Ängby och SUIF. Även här revanscherade sig SUIF och tog revansch för den snöpliga förlusten i Stockholm.

 

Här kan du hämta resultatlistan från matchen mellan SPM och Grå Pantrarna. Klicka här

2018 års singlemästare

Årets mästare heter Bosse Sjöholm. I finalen mötte han Bosse Persson. Björn och Bosse fajtades om titeln.Björn Sjöholm drog längsta strået. Deltagarantalet var 20 st, vilket var mycket bra i det för året sena mästerskapet.

Klicka här för resultatlistan.

 

Junior SM 17-19 maj

SPM-Bordtennis medverkade starkt med 17 personer under Junior-SM-et, mycket starkt. 6 domare, funktionärer i hallen, utspisningen, chaufförer, sekretariat m.m.

Två domare i aktion, Göran Dereskogh och Lasse Hedlund. Strongt av SUIF att utbilda över 40 domare till SM:et. Möjligheten finns att få arrangera Senior-SM:et 2020. Det vore någonting.

Koncentrerade Grå Pantrar kollar SUIF: seger mot Spårvägen-Ängby.

En glad klubbmästare med pokal och blommor. Många har redan lagt sig i träning för att erövra bucklan 2019.

Säsongavslutning

 

Boulesektionen bjöd på en fin avslutning för oss pingislirare, när de visade "Boulespelets" hemligheter. Tommy och Björn assisterad av Kjell bjöd på en fin lunch. De nya tiderna är Tisd-Torsdag mellan kl 1130-1300. Tränings och tävlingsprogrammet för 2018-2019 fastställdes enl. förslag som skickats ut tidigare. Klicka här för att läsa.

En idé till en resa till England och ett utbyte med South Wonston TTC diskuterades. C:a 10 var intresserade. En noggrannare kalkyl skall utföras och presenteras till hösten. Utbytet är planerad till i mitten på april 2019.

 

 

 

Några bilder från säsongavslutningen på Stenö. Se så stil han har.........vår käre Ralph.

Englandsresan

Bordtennissektion planerar en resa till England 2-5 maj 2019. Vi skall möta South Wonston TTC i en match, samt ha några trevliga dagar i Winchester en stad på c:a 40 000 invånare några mil från Southhampton.

Kostnaden framgår av bifogade fil.

Deltagarna blev till slut 11 st. Resan är bokad och klar..

 

Klicka här för mer information

Nu är vi igång med höstperioden

Vi tränar som vanligt tisdag och torsdag mellan 1130-1300. Nya som gamla hjärtligt välkomna!.

SPM-motion Söderhamn