Bordtennis

Aktuellt från

Bordtennissektionen

spm-motion.se


Säsongen 2022-2023 har genomförts enl. planerna. Vi har arrangerat Helsingecupen för seniorer, klubbmatchen mot Pantrarna och egna klubbmästerskap i singel och dubbel. Planerna för säsongen 2023 och 24 har planlagts. Klicka på Verksamhetsberättelsen och du  kan ladda ner en pdf-fil.

Under året har 2 stronga pingisprofiler lämnat oss, Gunnar Östberg och Lars Hedlund. Vi kommer alltid att minnas er.

Här gläds Dan och Rune åt segern i HelsingeCupen. Pokalen tillbaka i Söderhamn.

Aktiviter under 2023

Klubbmästare i singel blev Arne Berglund efter ha besegrat brorsan Rune i finalen med 12-10, 11-9.

Arne Hansén tog bronset efter att ha besegrat Leif Allansson i match om 3:e pris.

HelsingeCupen blev dramatisk. Pantrarna ägde ju Poklaen som vi satt upp efter seger 2022. Dan Jonsson och Rune Berglund Lyckadea slå Pantrarna i finalen med 2-1. Nu gäller det att försvara pokalen till hösten.

Juldubbeln har ersatt KlubbM i dubbel. En person från en seedad grupp lottas ihop med en från den oseedade gruppen. Dubbeln spelades med Lotta-programmet. 5 matcher om 3 set, där varje setvinst ger 1 p. Segrare blev paret Göran Nygren och Kent Holmqvist som skrapade ihop 14 p av 15 möjliga.

2:a blev paret Arne Hansén/Björn Österberg som fick ihop 10 p.


Singel finalen mellan bröderna Arne och Rune. Arne i röd tröja vann den jämna matchen.

Suzzan Björklund har gjort en stor insats, genom att leda Nybörjargruppen på tisdagar. Gruppen har hela tiden ökat i antal. Tack Suzzi,

Segrande par i Juldubbeln, Kent Holmqvist och Göran Nygren

Vi tränar som vanligt 1200-1400 Tisdagar och torsdagar. Nybörjare får instruktionshjälp tisdagar kl 1130 Plats: Pingishallen Söderhamn. Vi välkomnar ännu fler nybörjare. Bara dyk upp på tisdagarna kl 1130.

Säsongen 2023-2024 startar officiellt den 1 sept. Vill du få vårt informationsblad i den E-postlåda, maila mig. Utkommer minst 1 ggr i månaden.

Lennart Andersson   E-post: lennander39@gmail.com

Foto: Lennart Andersson