Bordtennis

Aktuellt från

Bordtennissektionen

spm-motion.se


2020 har blivit ett bedrövligt år!  2019 har gått skapligt även om pandemin ställt till problem då och då. Säsongen 2021-2022 ser ut att kunna genomföras enl. planen. 

Bordtennissektionens Årsberättelse 2021

Klicka här

KlubbMästerskapet 2019

Klubbmästerskapet blev inte som vi tänkt oss.  Datumet var satt till den 25 april. Men det blev läger båda påskveckorna så vi var tvungen att flytta det till den 9 maj. Samma dag var det primiär för Golf, varför många valde detta. Vis av detta skall vi se till att Mästerskapet spelas senast sista veckan i april och ej i anslutning till Påskveckorna.

Vi använder numera ett dataprogram för lottning, vilket är bra men lite komplicerat i uppladdningen. När det väl är igång fungerar det bra. En efteranmälning gjorde att vi måste göra om allt från början.

Lite försenat kom tävlingen igång. Som vanligt hade Tommy ordnat med smaskig smörgåstårta och en samling med priser, så att alla fick pris. 


Klicka här för  Resultatlista

2020 blev det inga mästerskap på grund av pandemin.Vi hoppas nu att 2021 års program skall kunna genomföras enl. planerna.


Tränings och tävlingsprogram 2021-2022


Klicka härÅrets klubbmästare Arne Berglund som besegrade Lasse Hedlund i finalen

Aktiviter under hösten 2021

Som upptaktstävling brukar vi börja hösten med "Kungen" Det innebär att man lottas ut på att man spelar korta set till 5. Man spelar på tid 7 min. De som vunnit flest set avancerar upp mot Kungenbordet, förlorarna faller ett steg tillbaka. Den som vunnit  på Kungenbordet efter 5 omgångar blir årets Kung. 2021 blev det samma Kung som 2019, nämligen Tomas Bodlund. Grattis!

I klubbmästerskapet i dubbel blev det nya segrare. Rune Berglund och Esbjörn Östlind. Grattis.


På bilden till vänster Tomas Bodlund, årets Kung. På bilden till höger Årets Klubbmästare i Singel.

Double-click here to add your own text.

För 2 år sedan. Stadskampen var en test. Tyvärr har pingisen i Sandviken omorganiserats. Vi hoppas få kontakt med den nya ledningen inom kort.

I år provar vi en ny form av lagtävling Helsingecupen (4-manna-lag) Arrangeras den 2 nov. i Pingishallen. Ytterligare en variant för 2-mannalag spelas den 8 mars. Vi återkommer med synpunkter på dessa varianter senare.

Vill du börja spela pingis med oss?

Våra träningstider är Tisdag och torsdag mellan kl 1200-1400

Kontakta  lennander39@gmail.com om du är intresserad.

SPM deltager i projektet Livskraft Söderhamn.

Läs mer på www.livskraft.one

Foto: Lennart Andersson