Bordtennis

Aktuellt från

Bordtennissektionen

spm-motion.se


Säsongen 2021-2022 har återgått till det normala (nästan). Pandemin 2020-2021 har satt sina spår. Fortfarande har det blivit tävlingar som ställts in, men vi hoppas på en förbättring under säsongen 2022-23.

Aktiviter under hösten 2021

Som upptaktstävling brukar vi börja hösten med "Kungen" Det innebär att man lottas ut på att man spelar korta set till 5. Man spelar på tid 7 min. De som vunnit flest set avancerar upp mot Kungenbordet, förlorarna faller ett steg tillbaka. Den som vunnit  på Kungenbordet efter 5 omgångar blir årets Kung. 2021 blev det samma Kung som 2019, nämligen Tomas Bodlund. Grattis!

I klubbmästerskapet i dubbel blev det nya segrare. Rune Berglund och Esbjörn Östlind. Grattis.


På bilden till vänster Tomas Bodlund, årets Kung. På bilden till höger Dubbelmästarna 2021 tiil höger och

dubbelmästarna 2022 Dan Jonsson och Arne Hansen, ser ni här nedan.

Några bilder från den gångna säsongen. Fr.v Finalparen i vår lagturnering Helsingecupen för seniorer. Fr v. Bernt Jonsson, Sören Haglund Färila och Arne Hansén och Dan Jonsson Marma.  Färila vann. Mittenbilden. Finalparen i KlubbM. i singel. Dan jonsson och Arne Hansén.  Bilden till höger. Våra flitiga damer, Suzann Björklund, Kerstin Nyberg, Gun Nilsson och Lena Johansson.

Vi tränar som vanligt 1200-1400 Tisdagar och torsdagar. Nybörjare välkomna! Plats: Pingishallen Söderhamn.

Säsongen 2022-23 startar officiellt den 1 sept. Vill du få vårt informationsblad i den E-postlåda, maila mig. Utkommer 1 ggr i månaden.

Lennart Andersson   E-post: lennander39@gmail.com

Foto: Lennart Andersson